top of page
774A9317 (1).jpg
mmwd_logo_ring_black_web.png
Make My Wedding Day is hier om de drie belangrijkste elementen te leveren voor jullie bruiloft: de bruidstaart, videografie en fotografie.  Make My Wedding Day levert kwaliteit. De jonge vrouwen achter het concept, weten precies hoe ze jullie bruiloft volmaakt kunnen maken met de lekkerste taart en editorial stijl beelden.
 
Make My Wedding Day is een samenwerkingsverband van Marjolein van Till (bakker) Monika Vaskorova (videograaf) en Laura van Till (fotograaf). 

Laura van Till

Laura van Till is werkzaam als fashion, lifestyle en bruidsfotograaf. Deze combinatie zorgt ervoor dat in haar werk veel aandacht besteed wordt aan details, de sfeer en de styling. Laura heeft al meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van mode en bruidsfotografie en kan jullie precies de romantische ongedwongen magazine beelden leveren die iedere bruid wenst. 
www.lauravantill.com

Monika Vaskorova

Monika Vaskorova is Videograaf en komt oorspronkelijk uit Slowakije. Daar heeft ze documentary filmmaking gestudeerd aan de Academy of Arts. Monika heeft een grote passie voor het vastleggen van belangrijke momenten in het leven. Dat is ook een van de redenen waarom zij graag het speciale moment van een bruiloft vastlegt. Monika heeft meer dan negen jaar ervaring met verschillende soorten videografie en is de laatste paar jaar woonachtig en werkzaam vanuit Amsterdam. Ze werkt voornamelijk in de bruids-, mode- en muziekindustrie.
www.monikavaskorova.com

Marjolein van Till

Marjolein van Till is bekend geworden door de finale van Heel Holland Bakt. Ze heeft haar eigen Bakkerij/tearoom ‘De Bakplaats’ in Ameide. Ze heeft veel ervaring met bruidstaarten en levert zowel standaard bruidstaarten als taarten die volledig custom made zijn naar jullie wens.
www.watbaktmarjolein.nl
bottom of page